16 decembrie 2008

Mai intai Internetul si apoi sexul

Cred ca sunt destui cei care ar suferi dupa doua saptamani fara o conexiune la Internet. Insa ceva unii mai mult. Cel putin o buna parte dintre americani, mai degraba ar renunta pentru doua saptamani la sex decat sa le tai cablul de net.

Potrivit unui studiu citat de blogul de afaceri, inovatii, tehnologie si societate al The New York Times (BITS), 46% dintre femeile din State sunt dispuse sa se lipseasca timp de doua saptamani de sex, dar nu ar face un sacrificiu similar si in ceea ce priveste accesul la Internet.

In ceea ce ii priveste pe barbati, doar 30% ar adopta aceeasi pozitie, semn ca se plictisesc mai repede de site-uri, mail-uri, messenger, shopping online si download-uri.

Acelasi sondaj, realizat de Harris Interactive pe un esantion de 2.119 adulti, arata ca americancele, pentru a nu ramane fara Internet, ar renunta si la televiziunea prin cablu.

Dar asta deja nu ne mai intereseaza, am retinut ceea ce era de retinut. Anume ca Internetul e mai tare ca sexul! Ma rog, cel putin pentru o buna parte dintre americani.

Niciun comentariu: