22 decembrie 2008

Cum? Nu v-ati cumparat inca zgarda gonflabila?

Asa cum se stie, nu chiar toti cainii au urmat cursuri de inot. Dar, de acum putem rasufla linistiti. Pentru ei si pentru linistea stapanilor lor a fost inventata zgarda "Float-a-Pet"!

Foarte complexa, noua si inteligenta zgarda este usor de montat si nu necesita cunostinte speciale din partea cainelui. Utilizarea ei aduce nenumarate beneficii. De pilda, in caz ca se sparge o teava la baie sau daca va confruntati cu o inundatie ori cu un tsunami, cel mai bun prieten al omului va supravietui cu siguranta!

"Float-a-Pet" este echipat cu un senzor capabil sa detecteze cantitatile masive de apa. La nevoie, el comanda unui cartus de bioxid de carbon sa isi elibereze incarcatura in colacul ce sta dezumflat in zgarda. Intr-o astfel de situatie, acesta se umfla si sustine cu succes animalul la suprafata. Totodata, este pornit dispozitivul care permite localizarea cainelui, oriunde l-ar duce valurile. Mai mult, pe timp de noapte, porneste automat si un beculet ce ilumineaza intermitent, pentru a atrage atentia potentialilor salvatori.

Prezentat in detaliu pe degree119.com, prototipul de mai sus asteapta un investitor abil, care sa il produca in serie. Nerabdatorii insa isi pot incerca norocul intreband daca se poate face o comanda speciala.

Niciun comentariu: