21 decembrie 2008

Coca Cola nu este un prezervativ!

Acum pe bune: Coca Cola chiar nu este un prezervativ!

Si, daca nu ma credeti pe cuvant, atunci poate o credeti pe Dr Deborah Anderson, de la Universitatea din Boston. Ea a publicat in British Medical Journal un nou articol pe aceasta tema.

Poate o sa va para bizar, dar reputata revista British Medical Journal revine pentru a n-shpea oara asupra acestui subiect. Si a gasit necesar sa o faca pentru ca o tampenie aparuta pe la inceputul anilor '60, in Statele Unite, inca se mai incapataneaza sa se propage.

Asadar, acum aproape 50 de ani a aparut legenda urbana potrivit careia o spalatura cu celebra bautura racoritoare ar inlatura ieftin si elegant tot deranjul provocat de o sarcina nedorita.

In sfarsit, ideea este ca maine-poimaine se face o jumatate de veac de cand medicii spun ca povestea asta (unii i-ar zice legenda urbana) e o prostie cat casa. Degeaba incearca ei sa explice cu niste cuvinte frumoase ca o sticla de Coca Cola nu poate inlocui nici prezervativul, nici pastila de dupa. Mai mult, chiar face rau, daca este utilizata... nepotrivit.

Drept pentru care, citeste si da mai departe: Coca Cola este de baut, nu de contraceput! Si, daca nu va vine a crede, dati cu Pepsi ca sa scapati de matreata!

Niciun comentariu: