23 decembrie 2008

Jaful pe intelesul tuturor (mai putin al unora)

Nu vreau sa par mai misogin decat sunt. Dar, pe langa faptul ca se zice ca barbatii gatesc mai bine decat femeile, se pare ca ei si jefuiesc mai bine. Dovada? O stire descoperita pe The Smoking Gun.

Pe scurt, trei americance din Ohio, cu varste cuprinse intre 18 si 21 de ani, au luat decizia istorica de a efectua un jaf armat. Zis si facut, s-au dus mascate si inarmate intr-un magazin din categoria "Totul la 1 dolar", unde i-au cerut vanzatorului sa le dea toti banii. Doar ca acesta le-a explicat ca nu poate deschide casa de marcat.

Toate bune si frumoase pana aici, insa delirul incepe de abia acum. Reactia desteptelor a fost aceea de a o rupe la fuga. N-au apucat sa faca mai mult de cativa kilometri pe sosea, ca au si fost prinse de politistii alertati de vanzator. Care politisti, cotrobaind prin masina lor, au gasit nici mai mult nici mai putin decat un exemplar din micul manual "Cum sa comiti un jaf armat in sase pasi simpli".

Ca sa nu existe dubii, precizez ca nu este deloc un manual de genul "Word-ul pentru idioti", ci un text umoristic. De altfel autorul sau incheie admirabil, zicand "Va rog sa imi trimiteti 8,99 dolari (accept inclusiv bani furati sau falsi)".
Cine vrea sa se distreze, poate consulta lucrarea How To Commit Armed Robbery In Six Easy Steps. Apoi, inchipuiti-va ca cele trei fete sclipitoare au descarcat-o de pe net, au printat-o si chiar au plecat la jefuit!

In sfarsit, ca sa inchei asa cum am inceput, pe cat facem pariu ca eroinele intamplarii de mai sus gatesc lamentabil?

Niciun comentariu: